tirsdag 14. april 2009

I'll give you something to be sad about.



Då var man tilbake til skule, og ikkje minst tilbake i Førde. Eg har vore vekke ca heile ferien, men det har egentlig vore greit. Då har eg nemlig sluppe å sitte inne konstant og lure på ka eg skal finne på. Eg har i tillegg vore masse ute, nåke eg til vanlig mislika, men det var greit sida eg stod på slalom/langrenn. No må du ikkje tru at eg har begynt å like langrenn då, sjølvsagt. Det hadde jo vore ei skam!
I dag hadde vi tentamen og, det var egentlig greit. Då var man ferdig med den, for å sjå på positivt på det. Etter at eg var ferdig, klokka 11, stakk vi ein heil gjeng til sentrum og åt is. Det var fint.

No er eg kvalm etter sjokolade, og skal vel straks ete middag. Først skal eg sjekke ut litt forskjellig musikk på Spotify, først og fremst The New Pornographers og The Shins. Du burde virkelig høyre The spirit of giving. Og selfølgelig Sleeping lessons.
Forresten! Her er en sang som er litt Helene-og-Guro-musikk-liknande, Hellogoodbye med Baby it's fact. Lurer på om den var klisje-kvalm, eller kanskje berre søt? Eg stemmer egentlig for det første.

4 kommentarer:

Guro sa...

Hellogoodbye er kult, men ganske så.. sukkersøtt. Sukkerspinn nesten. Men eg har ikkje hørt 'baby its fact', will do! :)

Sunniva sa...

eg visste det! Eg likar dei ikkje nåke godt, egentlig.

Helene sa...

Du er in for dissa reklame sangane ja!:)
Men naah, stemmer for den første mest, spesielt viss man ser musikkvideoen samtidig.

Sunniva sa...

Ja, det er eg Helene!
Har ikkje sett den.